Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivši kapiten Manchestera

Beckham: Nadam se da će Cristiano Ronaldo ostati u Unitedu

ronaldo twitter ss

. Nema puno ekipa koje su prošle ono što je Manchester United prošao u posljednjih nekoliko godina

Bivši kapiten engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda David Beckham u Miamiju je komentirao stanje u svom bivšem klubu.

Manchester United igra ispod očekivanja ove sezone, a Beckham smatra da se u klubu moraju dogoditi određene promjene. Također, nada se da će Cristiano Ronaldo ostati u klubu još barem jednu sezonu.

“Mislim da se u klubu moraju dogoditi neke promjene. Težak je kraj sezone, ali je ipak kraj sezone. Velik je broj navijača sretan zbog toga. Bilo je uspona i padova. Igrači i treneri napravili su najbolje što su mogli. No ipak su navijači svaki vikend na stadionu. Navijači još uvijek vjeruju i pojavljuju se na stadionu. Nema puno ekipa koje su prošle ono što je Manchester United prošao u posljednjih nekoliko godina”, rekao je Beckham za Sky Sports pa dodao:

“Cristiano je jedan od najboljih igrača na svijetu u posljednjih 15 godina, uz Lionela Messija. Nadam se da će ostati u klubu. To je važno navijačima, ali svi znamo i koliko Manchester United znači njemu samom. On još uvijek radi ono što najbolje zna – zabija i kreira golove. Nadam se da će nastaviti tako i da će ostati u klubu još godinu-dvije”, zaključio je.