Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odlazi u Italiju

Begović i zvanično u Milanu, mogao bi debitovati već prekosutra

begovic-milan-asmir

Bournemouth je poželio sreću Begoviću u novom angažmanu

Bh. golman Asmir Begović i zvanično je prešao u redove italijanskog Milana kao posuđeni fudbaler Bournemoutha do kraja sezone, objavio je engleski klub na društvenim mrežama.

Rezerva prvog golmana Rossonera Gianluigija Donnarumme bio je Pepe Reina, ali samo nekoliko minuta prije objave dolaska 32-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Milan je potvrdio odlazak španskog veterana na posudbu u englesku Aston Villu.

Bournemouth je poželio sreću Begoviću u novom angažmanu.

Prvu polovinu ove sezone Begović je proveo na posudbi u azerbejdžanskom Qarabagu. Prije toga je upisao ligaška 62 nastupa za Bournemouth u koji je došao 2017. iz Chelseaja.

Mediji iz Italije navode da bi Begović već u srijedu (18 sati) mogao debitirati za Rossonere u Kupu protiv SPAL-a umjesto povrijeđenog Donnarume.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.