Fudbal

Berlusconi opet odbio Kineze, Juve uzima dvojicu najboljih?

22/03/2017

I dalje nema nikakvih potvrda da će Kinezi završiti posao oko preuzimanja Milana, tražili su novo odlaganje, kako se saznaje, Berlusconi je veliki pesimista, traži nove investitore.

Nema novca, to će biti dodatni problem, on ne može da stvori ozbiljan tim i to je sasvim jasno, čak i kada se poziva na to da će napraviti mlad tim.

Najveći problem je Gianluigi Donnarumma, njemu ugovor ističe narednog ljeta, sam je izjavio da želi da ostane, ali da odlučuje Raiola, koji opet smatra da mladi golman gubi vrijeme na San Siru.

Kontroverzni menadžer već ima ponudu Juventusa, 50 miliona Milanu i Donnarummi pet godišnje, što je ono što bi mogao da dobije i van Italije.

Jasno, Milan će, ako ne ubijedi golmana probati da ga proda nekom stranom klubu, ali za sada nema najava da bi neko mogao da ponudi toliki novac.

Milan već u ljeto 2018. mogao da ostane bez obeštećenja, ako “Giggi” ne produži ugovor.

I to nije sve, Juve cilja i De Sciglia koji nije produžio ugovor i prošle zime je bio blizu kluba.

Max Allegri koji ostaje izgleda u Juventusu traži De Sciglia kao riješenje u odbrani, a mete Juventusa su osim Corentina Tolissa veziste Lyona i Angel Di Marija koga PSG izgleda želi da proda.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.