Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bh. reprezentativac

Bešić za srbijanske medije: Navijam za Zvezdu, tješio sam igrače nakon poraza

besic

“Veoma teška utakmica. Zvezda je dobra ekipa. Prvi smo meč izgubili 4:1, danas je bilo 2:1, hvala Bogu bili smo ekipa. Kao što sam rekao, teška utakmica”, rekao je Bešić

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić sinoć je sa svojim Ferencvarošem osvojio tri boda protiv Crvene Zvezde, a govoreći za srpske medije nakon utakmice, hvalio je tim iz Beograda.

Naš nogometaš se najprije osvrnuo na samu utakmicu, govoreći za Telegraf.

“Veoma teška utakmica. Zvezda je dobra ekipa. Prvi smo meč izgubili 4:1, danas je bilo 2:1, hvala Bogu bili smo ekipa. Kao što sam rekao, teška utakmica”, rekao je Bešić, a nakon toga progovorio o poštovanju kojeg gaji za beogradski tim.

“Imam prijatelja koji su igrali, Marko Marin, moj veliki prijatelj… Navijam isto za vas. Mnogo mi je drago bilo, tješio sam ih malo. I nadam se da će biti dobro i nama i vama. Svi su u Zvezdi dobri, odlično smo odigrali danas”, rekao je Bešić.

Ferenc je prvi na tabeli grupe H sa devet bodova i jako su blizu da prezime u Evropi. Zvezda je na tabeli posljednja sa tri boda koja je osvojila u prošlom kolu kada je u Beogradu savladala upravo Ferencvaroš sa 4:1.