Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

navijačka grupa

BH Fanaticosi poslali poruku Savezu: Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te fotelje!

“Ivica Osim je i prezime koje je dovoljno samo izgovoriti, a to će automatski donijeti salvu pohvala i aplauza širom svijeta”

Nakon što je Savez na sramotan način eliminisao legendarnog Ivicu Osima s pozicije počasnog predsjednika, redaju se brojne reakcije.

Jedna od njih je i ona navijačke grupe BH Fanaticos, a njihovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Gospodine Osim, mi nismo zaboravili Vašu ruku spasa u trenucima mraka!

Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te fotelje!
A mi nismo od jučer!

Ivica Osim je i prezime koje je dovoljno samo izgovoriti, a to će automatski donijeti salvu pohvala i aplauza širom svijeta.

Po svakoj logici, najveće počasti bi trebale dolaziti iz njegove rodne Bosne i Hercegovine, ali ne – najveće počasti dolaze iz drugih zemalja svijeta, iz dalekog Japana, iz Austrije i mnogih drugih. Sve to zbog njegove karijere, njegovog znanja, njegovog karaktera.

Orden Izlazećeg Sunca dobijen od strane japanske vlade dovoljno govori. Dovoljno govori i prijedlog da ulica u Grazu nosi njegovo ime.

Najviše govori njegovo historijsko obraćanje medijima u jeku agresorskih napada na Sarajevo. Mala smo država sa puno heroja i još više izdajnika.

Nisu cijenjeni dovoljno i na ovaj način će se potrošiti. Za kraj, nikada ne otpisujte pobjednike – uvijek su tu i neće odustati do posljednjeg daha!”, objavili su Fanaticosi na Facebooku.

Gospodine Osim, mi nismo zaboravili Vašu ruku spasa u trenucima mraka!

Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te…

Posted by BHFanaticos on Thursday, December 10, 2020