Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

napadač zrinjskog

Bilbija opet nije pozvan u reprezentaciju: “Polako gubim strpljenje”

bilbija – facebook zrinjski

Bilbija do sada ima samo jedan nastup za reprezentaciju BiH i to kod Roberta Prosinečkog u prijateljskoj utakmici upravo protiv Amerikanaca

Nemanja Bilbija igra u sjajnoj formi i prvi je strijelac m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 18 pogodaka, ali ostao je uskraćen za poziv u nacionalni tim naše zemlje.

Selektor Ivaylo Petev uputio je mnoge pozive fudbalerima iz Premijer lige za prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država u Los Angelesu, ali isti nije dobio prvi strijelac domaćeg prvenstva.

“Postigao sam 17 golova za polusezonu, igrao jako dobro, moj klub je ubjedljivo prvi. Ne znam ko je nešto slično napravio u domaćem prvenstvu, a da je ostao uskraćen za poziv”, rekao je Bilbija za Sportski žurnal.

Bilbija do sada ima samo jedan nastup za reprezentaciju BiH i to kod Roberta Prosinečkog u prijateljskoj utakmici upravo protiv Amerikanaca.

“Imam 31 godinu i dalje se nadam, ja sam profesionalac. Ali polako gubim strpljenje, vidim da me ne poštuju, e pa i ja ne poštujem njih. Moraće neke stvari da se promijene”, dodao je napadač Zrinjskog.