Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bild: Zvijezda Bayerna pijana dolazila na treninge

bayern

Prema napisima Sport Bilda, aktualni trener Bayerna Pep Guardiola, koji će na kraju sezone preuzeti klupu Manchester Cityja, optužio je neke igrače kluba za neprofesionalno ponašanje.

Konkretno, zamjera im nesportski način života i prekomjernu težinu, a među njima je navodno i Čileanac Arturo Vidal.

Riječ je o veznjaku koji je na ljeto prošle godine stigao u redove minhenskog diva i kojem incidenti nisu nepoznata stvar.

Navodno je novi skandal izazvao tokom zimskih priprema u Kataru kada je napuštao kamp i u isti se vraćao u alkoholiziranom stanju.

Dakako da Guardiola nije bio imun na takvo ponašanje velike zvijezde, ali problem je odlučio riješiti interno, bez javne kazne.

Vidalu je očito dovoljna kazna bila što je u prva dva bundesligaška kola u proljetnom dijelu sezone ulazio s klupe za pričuve.

Ako se već dosad nije odlučio za kaznu, malo je vjerojatno da će Guardiola to i sada napraviti, posebno po javnoj objavi informacije kako će od juni preuzeti klupu Manchester Cityja. Lakše mu je Vidalu jednostavno uskraćivati priliku za igru.

Bez obzira na Vidalov nestašluk, to se nije osjetilo na Bayernovim rezultatima.

U obje utakmice u nastavku sezone upisane su pobjede, 2-1 u gostima kod HSV-a, te 2-0 na domaćem travnjaku protiv Hoffenheima, pa njihova prednost na vrhu ljestvice nakon 19 kola iznosi velikih osam bodova ispred drugoplasirane Borussije Dortmund.