Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Biševac: Odlazak u Lazio je bio greška, to je neorganizovan klub

bisevac

Milan Biševac (33), bivši fudbalski reprezentativac Srbije izjavio je za francuske medije da je napravio veliku grešku što je u januaru prošle godine potpisao za Lazio, navodeći kako ga je iznenadila loša organizacija u klubu.

Biševac, koji je tokom karijere igrao uglavnom za srbijanske i francuske klubove, zadržao se u Laziju samo pola godine, a onda odlučio da napusti Italiju i ode u Metz.

“Želio sam doživjeti nešto novo nakon deset godina u Francuskoj. Neću previše detaljisati, ali ću reći da mi se uopšte nije svidio mentalitet Lazija. Oni su zaista loše organizovan klub. Proveo sam pola godine živeći u hotelu. Oni imaju slike velikih igrača koji su igrali u Laziju, koje vise na zidovima u hodniku koji vodi prema svlačionici, ali nisu veliki klub. Kada neko kaže Lazio, imate drugačiju sliku u glavi. Bio sam jako iznenađen. Stigao sam u januaru, ali već u martu sam rekao sportskom direktoru da želim otići. U mojoj glavi znao sam da je gotovo. Igrao sam nekoliko utakmica, ali mi se nije svidjelo. Bila je greška što sam potpisao za Lazio“, zaključio je Biševac.

Srbijanski fudbaler je karijeru u BASK-u, a u domovini je igrao još za Bežaniju, Železnik i Crvenu zvezdu. U Francuskoj je nastupao za Lens, Valenciennes, Paris Saint-Germain i Olympique Lyon. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 utakmica.