Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dean Saunders

Bivši golgeter Liverpoola osuđen na zatvorsku kaznu

Dean-Saunders (1)

Saunders je osuđen na desetosedmični zatvor i oduzeta mu je vozačka dozvola zbog odbijanja alkotesta

Bivši velški fudbalski as Dean Saunders osuđen je na desetosedmičnu zatvorsku kaznu zbog nesaradnje sa saobraćajnom policijom, prenosi Anadolu Agency (AA).

Britanski mediji javljaju da je policija u Chesteru zaustavila 55-godišnjeg Saundersa i, zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola, zatražila od njega da puše u spravu za alkotestiranje.

Saunders je odbio poslušati policiju pa je priveden, a sud mu je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od deset sedmica i oduzeo vozačku dozvolu na period od 30 mjeseci.

Riječ je o 55-godišnjem bivšem golgeteru fudbalske reprezentacije Vels koji je u karijeri igrao za Liverpool, Aston Villu, Galatasaray, Derby County i Benficu. Igračku karijeru je okončao 2001. godine.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.