Nihad Mujakić

Bivši igrač Sarajeva oglasio se nakon što je ošamario protivnika: Nisam tako odgojen

mujakic

Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena, poručio je Mujakić

Hajduk i Slaven Belupo odigrali su “ljepoticu” na Poljudu, a u kojoj nije nedostajalo uzbuđenja. Sjajni golovi Umuta, fantastični Krstanović s također dva gola, ali i šamarčina Nihada Mujakića zbog kojeg je Hajduk i upao u probleme…

Nihad Mujakić u međuvremenu se izvinio na Instagramu.

“Ispričavam se prije svega svojim saigračima, stručnom štaba, cijelom klubu i navijačima”, počeo je svoju objavu na Instagramu:

“Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata kojeg nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mojem odgoju i onome što se od mene očekuje.”

“Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres kojeg nosim i kluba kojeg iznimno cijenim i poštujem, ali moja mladost i moja velika želja dovele su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio”, dodao je u objavi.

Mujakić je u 41. minuti nasjeo na provokaciju Karla Lulića. Stoper Hajduka i bivši igrač Sarajeva rukom po licu udario je Lulića koji je započeo incident ispred klupe četvrtog suca.

Mujakić je došao uzeti loptu za ubacivanje rukom u igru, a Lulić je nepotrebno ušao u konflikt, potom je napravio “fintu” kao da će glavom udariti Mujakića. Došlo je do bliskog kontakta u kojem je “deblji kraj” izvukao stoper Hajduka, zasluženo dobio crveni, piše Jutarnji.hr.