Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aladin Đakovac

Bivši igrač Sarajeva sletio u Srbiju, tu je počela noćna mora: Krv, bube, 15 ljudi u sobi (VIDEO)

djakovac

U Srbiji su do sada potvrđene 303 osobe zaražene koronavirusom, a četiri su umrle

Aladin Đakovac, nogometaš portugalske Madeire te bivši igrač Sarajeva, nakon što se vratio u Srbiju u kojoj je zbog koronavirusa uvedeno vanredno stanje, opisao je kakav kaos vlada u toj zemlji.

Sukladno protokolu o postupanju prema svim novopridošlima u Srbiju, Đakovac je s ostalima koji su sletjeli na beogradski aerodrom odveden u prihvatni centar u Suboticu, a tamo je doživio, kako navodi na Facebooku:

“Tortura nad građanima Srbije. Izvedeni smo sa aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog sata. Odrađene su preventivne mjere, ntko od građana nije imao simptome, i onda smo smješteni u sobe sa po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila, i sa toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mjere zaštite gdje će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14, narednih 50 koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu. Ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu.”

U Srbiji su do sada potvrđene 303 osobe zaražene koronavirusom, a četiri su umrle.