Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zadovoljan igrom

Bjeloruski novinari čestitali Musemiću, on im odgovorio: Zaslužili smo bolji rezultat

20190808_2_37697542_46659632_Web

Povredama desetkovana ekipa Sarajeva večeras je u Bjelorusiji nastupila s nadom da može ostvariti veliku, gotovo nemoguću pobjedu

Fudbaleri Sarajeva nisu se uspjeli plasirati u playoff Evropske lige nakon što su večeras u revanšu trećeg pretkola u Borisovu remizirali s domaćim BATE-om 0:0.

Prvi meč odigran prošle sedmice u Sarajevu završen je pobjedom bjeloruskog predstavnika rezultatom 2:1, a ta pobjeda bila je dovoljna timu iz Borisova za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Povredama desetkovana ekipa Sarajeva večeras je u Bjelorusiji nastupila s nadom da može ostvariti veliku, gotovo nemoguću pobjedu. Izabranici Husrefa Musemića nisu u tome uspjeli, ali odigrali su odličan meč u kojem su nijanse mogle donijeti drugačiji ishod.

–  Igrali smo dobro, nemam šta reći nikome, zaslužili smo bolji rezultat. Ali tako je u fudbalu. Ova utakmica nam puno znači za budućnost – rekao je Musemić.

Na početku press konferencije bjeloruski novinari su čestitali Musemiću na dobroj partiji Sarajeva.

– Hvala vam, mi tako pokušavamo da igramo. Osvajači smo duple krune u BiH, a u nastavku ćemo pokušati igrati još bolje kako bi ostvarili još veći uspjeh, rekao je trener bordo tima.+