Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Transfer na pomolu

Bomba iz Barcelone: Neymar se vraća, ceh plaća jedan od najboljih igrača

neymar

Glasine o Neymarovom povratku u Barcelonu pojavile su se neposredno pred večerašnji meč Lige prvaka između Barcelone i holandskog PSV-a

Brazilski napadač Neymar napustio je Barcelonu u augustu prošle godine, a njegove usluge rekordno je platio PSG, te ga doveo u svoje redove za 200 miliona funti.

Glasine o Neymarovom povratku u Barcelonu pojavile su se neposredno pred večerašnji meč Lige prvaka Barcelona – PSV.

Brazilac se u Parizu nije baš usrećio, te navodno želi ponovno ujedinjenje sa najboljim fudbalerom svijeta u Barci.

Međutim, kako bi došlo do transfera, Barcelona se mora riješiti usluga tri igrača, od kojih je najveće ime sigurno Luis Suarez, sjajni urugvajski napadač.

Prepraka Neymarovom povratku je Suarezova ogromna plata od 18 miliona funtu po sezoni.

Pored njega, prekriženi bi mogli biti i Dembele i Vidal, koji zarađuju po 12 miliona po sezoni.

PSV igra u dobroj formi na svom terenu, no večeras nemaju šanse za prolazak dalje. Tim iz Ajndhovena u svakoj od svojih šest posljednjih utakmica zabio je barem jedan gol, i nema sumnje da će u utakmici bez rezultatskog pritiska sve učiniti da da pobijede. Ako ništa barem da zabiju gol, za što kladionice nude prilično dobru KVOTU.

Barcelona i ne igra baš u odličnoj formi, tri zadnje utakmice nisu dobili i tu će PSV tražiti svoju šansu. Zadnji meč koji su ova dva tima odigrala završio je s četiri gola. A, pet od posljednjih šest utakmica PSV-a završili su s 3+ GOLOVA.

MOZZART kladionica na 4+ golova nudi KVOTU 2.00!