Cavani potpisuje

Bomba iz Madrida, Simeone dobija novog “vojnika”

cavani-simeone

U slučaju da bude tako, Diego Costa može lagano pakovati kofere…

MLS, Kina, Južna Amerika… Ne, ništa od toga. Novo odredište Edinsona Cavanija bit će Španija. Madrid!

Talijanska novinarska “sveznalica” Gianluca di Marzio “provalio” je nogometnu vijest dana u ovo predbožićno vrijeme. Cavani će od sljedeće godine postati novi igrač Atletico Madrida.

Ima Di Marzio i detalje. Oni kažu da će Urugvajac potpisati trogodišnji ugovora i postati novi “vojnik” u vojsci Diega Simeonea.

Jedini što Talijan nije znao reći, jest kada će Cavani napustiti Paris Saint-Germain u kojemu su ga povrede i Icardi gurnule u drugi plan. Hoće li to biti već u januaru ili tek na ljeto. U ovom prvom slučaju Španjolci bi morali nešto i platiti zauzvrat, vjeruje se da će i Parižani pristati na to.

U slučaju da bude tako, Diego Costa može lagano pakovati kofere, a milo neće biti baš ni Alvaru Morati koji će u Cavaniju imati konkurenciju pred kojom se neće praštati ni najmanja greška u borbi za prvih 11. Cavaniju su 32, osim identifikacijskim ispravama vidi se i na statistici. Ove je sezone zabio tek triput…


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.