Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

POLUFINALE LIGE EVROPE

Bombastična MERIDIAN ponuda – Sevilja ili Manchester United?

710x380px-liga-evrope

Uzbuđenjima još nije kraj- vrlo interesantan i napet meč za sve ljubitelje fudbala. Sevilja ili Mančester Junajted?

Fenomenalne i vrlo napete utakmice, četvrtfinala Lige Evrope su završene, i sad su već svi polufinalisti poznati. Prva utakmica nam donosi špansko – engleski sukob.

Ovo će definitivno bit jedno od najuzbudljivijih završnica Lige Evrope ikad!

Sevilja je definitivno u četvrtfinalnom meču dokazala da je „stara španska lisica“, te nokautirala „neiskusne engleske vukove“, i tako dokazala Vulvsima, zašto u njenim vitrinama stoje višestruki pehari ovog takmičenja.

Himenez na samom početku meča, nije uspio da plasira gol u mrežu Sevilje, iz penala, što Španici nisu propustili da kazne. Okampos je dva minuta prije kraja susreta postigao gol i tako donio pobjedu ekipi Sevilje, te ih odveo u polufinale sa Mančester Junajtedom.

S druge strane, „Crveni đavoli“ su se polufinalne utakmice dočepali više „na mišiće“. Ratoborni Kopenhagen je izdejstvovao produžetke, ali je međutim, ekipa rodom sa „Old Traforda“ ipak dokazala status giganta, i pobjedila minimalnom razlikom od 1:0.

Polufinalni meč Sevilja – Mančester Junajted odigraće se u Kelnu od 21.00h, na stadionu „Rajneenergija“. Umjesto standardnog dvomeča, odigraće se samo jedna utakmica, po novim UEFA pravilima, uzrokovanim pandemijom virusa COVID-19.

Zanimljiv vrlo je podatak da Sevilja u Ligi Evrope nikad do sad nije bila poražena od strane nekog kluba iz Engleske. Do sad je ukupno odigrala šest mečeva sa engleskim klubovima, u kojima je 4. puta trijumfovala, dok je dva puta remizirala.

U slučaju pobjedonosnog rezultata, Španci će se dokopati šestog finala ovog drugog po rangu evropskog takmičenja. Međutim put ka tom cilju, nije ni malo jednostavan, jer Mančester Junajted ne samo što je favorit u okršaju sa Seviljom, nego je istovremeno rame uz rame zajedno sa italijanskim Interom jedan od glavnih pretendenata za podizanje pehara.

Prognozirana šansa „Crvenim đavolima“ je 38%, dok je Sevilji 31%. Tako da nam ostaje da zaključimo  vrlo lako da je u ovoj utakmici sve ipak moguće, jer prognoza za „X“ je takođe 31%! Kvota na Engleze je 2.55, na Špance 3.00, dok je neriješen rezultat određen kvotom od 3.20. Pored ovih tipovanja, Meridian je specijalno za ovu polufinalnu utakmicu pripremio preko 1.200 opcija za klađenje, koje možete „prostudirati“ na ovom linku.

Takođe, ukoliko još uvijek nisi registrovan kao Meridian igrač, sad je definitivno idealna prilika da to uradiš, da se registruješ ODMAH, i momentom registracije pokupiš bonus od 10 KM dobrodošlice. Iskombinuj najbolje utakmice, jer bonus na broj parova VRTOGLAVO uvećava tvoj dobitak.

Meridian je sa razlogom mjesto najboljih kvota, i najboljih bonusa. Osjeti šta znači biti dobitnik, i ostvari svoje najuzbudljivije ljeto ikad!