Miljanović ne paniči

Borac poražen od Sloge: “Sreća pa nije prvenstvena utakmica”

miljanovic (1)

Njegovu ekipu poslije utakmice u Laktašima u subotu očekuju pripreme za ono najvažnije – nastavak prvenstva, a proljetnu sezonu otvoriće gostovanjem u Širokom Brijegu 26. februara

Banjalučki Borac danas je u Doboju poražen od niželigaša Sloge, drugoplasiranog tima Prve lige RS.

Slavila je Sloga s 1:0, a ovaj poraz trebao bi biti upozorenje Nemanji Miljanoviću i stručnom štabu pred nastavak sezone, u kojem Banjalučane očekuje borba za Evropu.

“Čestitam Slogi na dobroj utakmici, dobroj energiji. Mogli smo dosta bolje, ali eto, sreća pa nije prvenstvena utakmica. Imamo još sedam dana da se pripremimo za Široki Brijeg. Danas je falilo malo energije, možda je tu prisutan i umor. Imali smo podosta šansi, falila nam je i ta realizacija. Malo smo naivno primili gol na početku, ali šta je tu je. Najbitnije da nije bilo povreda. Vraćamo se u Banjaluku, imamo utakmicu protiv Laktaša koju će igrati igrači koji nisu igrali danas i nekolicina juniora”, rekao je Miljanović, prenosi Mondo.

Njegovu ekipu poslije utakmice u Laktašima u subotu očekuju pripreme za ono najvažnije – nastavak prvenstva, a proljetnu sezonu otvoriće gostovanjem u Širokom Brijegu 26. februara.

“Mislim da je ekipa spremna. Ne treba mnogo da se osvrćemo na ovu utakmicu, iako bi bilo bolje da smo ju završili sa pozitivnim rezultatom. Ali dobro, ovo je neka pouka, možda to i nije loše”, zaključio je Miljanović.