Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Boris Živković: Sarajevo je na ispravnom putu

boris zivkovic

Boris Živković, bivši igrač Fudbalskog kluba Sarajevo posjetio je prostorije kluba. Riječ je o fudbaleru koji je nastupao za omladinske selekcije bordo kluba, a kasnije i za prvi tim početkom devedesetih godina. Za prvi tim Sarajeva debitovao je na utakmici protiv Rudara iz Kaknja 15. jula 1994. godine, a ukupno je u bordo-bijelom dresu odigrao 11 utakmica i postigao jedan gol.

“Drago mi je što sam posjetio FK Sarajevo i čestitam klubu nadolazeći veliki jubilej, 70 godina postojanja kluba. Pratim Sarajevo i sretan sam što klub nesprestano raste. Dobro je što je akademija zaživjela, a veliki broj mladih igrača je već u prvom timu.

To je ispravan put i klubu želim mnogo sreće u budućnosti”, kazao je Živković, koji je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Sarajevo, Marsoniju, Dragovoljac, Bayer Leverkusen, FC Portsmouth, VFB Stuttgart, FC Koln, Hajduk i Zmaj, a za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 39 utakmica.

cc9fdbd74f85fd2e3378c6ef4838aa6992e1b1b936653510156bfcb22c6e08fe

U toku svoje posjete klupskim prostorijama Živković je ispunio svoju pristupnicu i postao 7.311 član Fudbalskog kluba Sarajevo, a u bordo Fan Shop-u kupio je svoj primjerak Knjige vremena, u kojoj je pronašao nekoliko izvještaja sa utakmica našeg kluba, u kojima je on nastupao.

“Divno sjećanje i uspomena na neko prijašnje vrijeme. Puno pozdrava za sve navijače i simpatizere FK Sarajevo”, dodao je Živković.

safsadada

Knjiga vremena” – autentična i precizna hronologija koja sadrži pregled i fotografije sa preko 250 sportskih događaja u izdanju FK Sarajevo, a cijena aktivne članove iznosi 140,00 KM, a u slobodnoj prodaji, svi oni koji nisu članovi FK Sarajevo, “Knjigu vremena” će od danas moći kupiti po cijeni od 190,00 KM.

U sve cijene uključen je PDV. Knjiga vremena je dostupna u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38b/ Bezistan), ali i kod LBC partnera Šahinpašić, Buybook i Libris, te putem online Fan Shop-a Fudbalskog kluba Sarajevo.

123rqwet4rtz