Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Boxing Day: Katastrofalan dan za Begovića, novi posrtaj Mourinha (VIDEO)

begovic

Ekipa Manchester Uniteda neočekivano je remizirala na Old Trafordu, pošto je u 20. kolu Premiershipa odigrala 2:2 sa Burnleyem.

Izabranici Josea Mourinha mogli su veoma lako da ostanu bez jednog boda, pošto je gol za izjednačenje u nadoknadi vremena postigao Jesse Lingard.

Praznik fudbala u Engleskoj “Boxing Day” otvoren je rekordom Harryja Kanea i pobedom Tottenhama, a onda je uslijedilo čak šest mečeva od 16 sati.

Spomenuti United mogao je da bude najneprijatnije iznenađenje, pošto je Burnley golovima Ashleyja Barnesa u trećem minutu i Stevena Defoura u 36. došao do velikih 2:0.

Ekipa Chelseaja zabilježila je veoma važnu pobjedu, pošto su pred domaćom publikom savladali Brighton sa 2:0. “Plavci” su meč prelomili na startu drugog poluvremena kada su golove postizali Morata u 46. i Alonso u 60.

Chelsea je sada treći sa samo bodom manje od Uniteda, dok je Brighton doživio deveti poraz i nalaze se na 12. mjestu.

Drama je viđena i u meču između Bournemoutha i West Hama, 3:3. Gosti su gubili do 81. minuta, međutim tada je na scenu stupio Marko Arnautović. Krilni fudbaler je postigao dva gola u troku od osam minuta i tako donio totalni preokret, 2:3.

https://www.dailymotion.com/video/x6c9844

“Najzaslužniji” za primljene golove domaćina bio je naš golman Asmir Begović koji se kod prvog Arnautovićevog gola okliznuo, a kod drugog loše reagovao.

Ipak, u 93. minutu Vilson postiže gol za domaći sastav, čime Bournemouth dolazi do boda.

Vidjeli smo još dva remija. WBA i Everton su odigrali bez golova, dok je Huddersfield odigrao neriješeno sa Stokeom 1:1.

Ekipa Leicestera poražena je na gostovanju od Watfordu. “Lisice” su povele u 37. minutu preko Mahreza, ali je odgovor usledio do poluvremena. Wague postigao je gol u 45. minutu za 1:1.

U nastavku meča Schmeichel je postigao autogol, pa je tako Watford došao do sedmog trijumfa u sezoni i prekinuo niz od četiri poraza zaredom.