Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bayern minhen

Braco: Jasno je da imamo problem!

braco1 (1)

Bavarci do kraja sezone igraju protiv Hannovera, Leipziga i Eintrachta, a Dortmund protiv Werdera, Fortune i Borussije Mönchengladbach.

Bayern je prošlog vikenda imao veliku priliku doći do velike prednosti u borbi za naslov Bundeslige kada je u subotu Borussija Dortmund kod kuće izgubila od Schalkea.

Ipak, Bavarci su dan kasnije igrali u gostima kod Nürnberga, pretposljednje ekipe prvenstva. Pobjedom su mogli otići na četiri boda razlike u odnosu na Dortmund, ali odigrali su samo 1:1.

Nakon susreta veliku ljutnju iskazao je i sportski direktor Bayerna, Hasan Braco Salihamidžić. Legenda Bavaraca kritikovao je izvedbu ekipe Nike Kovača.

“Šta reći? Ovo uopće nije bila dobra utakmica. Ne mogu sebi objasniti zašto se sve ovo dogodilo. Tu je puno stresa, ali obično se odlično nosimo s tim. Nismo uopće bili u utakmici, nismo imali svježinu niti bilo kakvu akciju. Jako, jako loša utakmica”, rekao je Braco nakon utakmice pa nastavio:

“Imali smo šansu sve spasiti u 95. minuti, ali Coman je promašio. Jasno je da imamo problem i to ćemo pokušati na sve načine riješiti interno između nas. O drugim ekipama ne želim uopće pričati.”

Bavarci do kraja sezone igraju protiv Hannovera, Leipziga i Eintrachta, a Dortmund protiv Werdera, Fortune i Borussije Mönchengladbach.

Što se tiče meča protiv Hannovera koji se igra iduće subote, pogledom na KVOTU koja se nudi na pobjedu Bavaraca, čini se gosti dolaze samo što moraju. U sedam posljednjih susreta ove dvije ekipe, svaki put su slavili Bavarci, ali niti jedna utakmica nije završila sa više od četiri gola. Mozzart na tu opciju, dakle do četiri gola na utakmici, ponudio odličnu KVOTU.

Za one koji pak vjeruju da bi Hannover mogao, ako ne prekinuti seriju od čak 13 vezanih poraza u duelima s Bavarcima, barem postići jedan gol, Mozzart nudi KVOTU 2.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!