Brazilac Daniel Marihno de Souza veliko pojačanje Mostar SG

Alex+Merlin+Marinho+De+Souza+Italy+v+Macedonia+Har0YZBcPUal

Brazilac Daniel Marihno de Souza šesto je pojačanje Futsal Cluba „Mostar SG“, viceprvaka Premijer futsal lige BiH, koji će prema svemu sudeći biti najozbiljniji kandidat za pokal namijenjen najboljoj ekipi u našoj zemlji.

Ovaj iskusni 31-godišnji futsaler u svojoj karijeri nastupao je za veliki broj profesionalnih futsal timova, a najviše se istakao u KMF Ekonomac iz Kragujevca, s kojim je osvojio četiri titule prvaka države.

Karijeru je počeo u Brazilu, gdje je nastupao za nekoliko lokalnih klubova. Posljednji angažman mu je bio u KMF Železarec iz Skoplja s kojim je osvojio titulu prvaka Makedonije.

De Souza je rođen u Rio de Janeirou. Kao i većina sunarodnjaka, igra za reprezentacije u Europi, a on je izabrao Makedoniju.

Ranije su u klub došli Kristijan Radin, Vladan Vesić, Stanislav Galić, Josip Bošković i Vedran Marić, dok su ekipu na kraju sezone napustili kapetan Edis Mršo i Srđan Ivanković.

– Nas zanima samo pehar prvaka i sigurni smo da će on doći u Mostar. Pored ovih pojačanja pripremamo još nekoliko iznenađenja za rivale – kazao je Amel Bajgorić, predsjednik Futsal Cluba „Mostar SG“.