Bomba s ostrva

Britanski mediji: Ronaldo zatražio odlazak iz Manchester Uniteda!

ronaldo twitter ss

Glavni razlog je činjenica da United iduće sezone neće igrati Ligu prvaka, a Ronaldo od 2003. nikad nije propustio igrati u elitnom natjecanju

Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United i to je poručio upravi kluba. The Times tvrdi da je Portugalac poručio čelnicima kluba s Old Trafforda da je vrijeme da ode iz Manchestera.

Jedan od najboljih igrača u historiji prošle se godine vratio u klub u kojem je počeo uspon. Ali nakon samo jedne u nizu razočaravajućih sezona nakon odlaska sir Alexa Fergusona, Portugalac želi otići. Glavni razlog je činjenica da United iduće sezone neće igrati Ligu prvaka, a Ronaldo od 2003. nikad nije propustio igrati u elitnom natjecanju.

Nakon sezone u kojoj je s 37 godina zabio 24 gola povezuje ga se s više klubova. La Repubblica je pisala da bi ga Roma vrlo rado dovela kako bi ponovo surađivao s Joseom Mourinhom, ali problem je plaća.

S druge strane, Italijani su podsjetili na porezne olakšice u Italiji te dobar odnos njegova agenta Jorgea Mendesa s rimskim klubom. Također, pisalo se da bi Ronaldo mogao osvanuti u Bayernu ili Chelseaju, ali oba kluba su odbacila te tvrdnje.