Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bruno Akrapović “poludio”, vrijeđao sve i svakoga nakon ispadanja iz lige

akrapovic-bruno

Bili smo bolji, čestitke Osijeku na sretnoj pobjedi, držali smo se dok neki **** nije objavio da je Cibalia izjednačila, rekao je nakon sinoćnjeg ispadanja iz HNL-a trener Splita Bruno Akrapović. Kad su mu rekli da je spiker kojeg je sramotno izvrijeđao u istoj prostoriji, umjesto da se izvine, bh. stručnjak je nastavio:

– A vi ste taj? Ništa, ostajem pri svojim riječima. Ako treba, mogu ih dodatno pojasniti, rekao je Akrapović, a prenio Goal.

Potom je sad već bivši trener Splita opalio po svojim igračima.

– Čestitke onima koji su dali sve od sebe, a ona šestorica koja su isfolirala da su povrijeđeni… Znaju oni dobro o kome pričam, ostavili su saigrače na cjedilu. Neću ih imenovati, rekao sam im to u lice, dodao je Akrapović, a potom osuo paljbu po predsjedniku kluba.

– Mojim dolaskom sve je krenulo u pozitivnom smjeru, ali bio sam na rubu da sve pošaljem u p**** materinu. Pa gdje je financijska injekcija? Zamislite da ne primite platu, a morate raditi. Nisam više trener Splita. Ugovor mi je istekao. Idem u Njemačku, radujem se susretu s porodicom. Koliko je moje krivnje u svemu ovome? Nula – rekao je trener Splita.