Burno u Real Madridu: Ronaldo twitta, Ramos psuje, Zidane na odlasku

download

Kada je na klupu Real Madrida zasjeo legendarni Zinedine Zidane, analitičari su bili uvjereni da će svojim autoritetom skupo plaćene zvijezde dovesti u red.

Nakon nedavnog poraza od gradskog rivala Atletico Madrida ta pretpostavka se pokazala kao potpuni fijasko.

Cristiano Ronaldo je pobjesnio i javno optužio saigrače za nezalaganje. 1456862113064

“Da su svi igrali dobro kao ja, možda bismo bili prvi. Ne kažem da Jese, Lucas i Kovačević nisu dobri, ali…”, kazao je Ronaldo.

22-godišnji Hrvat nije mu ostao dužan: “Ne znaš ni moje ime”, napisao je Hrvat Kovačić.

Prepucavanje putem društvenih mreža, koje su se užarile zbog Ronaldove izjave, te krivo napisanog imena, izazvalo je Ramosa da igračima očita bukvicu uz sočne psovke i glasne povike.

Kako pišu španski mediji, a prenosi tportal.hr Zidane je već sada “bivši trener”, a zaostatak od čak 12 bodova za najvećim rivalom Barcelonom bio je presudan.

Kao novo ime na klupi Reala spominje se Ernesto Valverde Tejedor, 52-godišnji stručnjak koji trenutačno vodi Athletic Bilbao.

Španci tvrde da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez nakon svega dva mjeseca shvatio da Zidane – koji bi i dalje ostao raditi u klubu – ipak još nema dovoljno iskustva i znanja voditi ovako moćnu momčad.

Predsjednik Reala Perez ima izrazito dobro mišljenje o Valverdeu jer je na glasu kao vrlo strog trener izraženog karaktera te poznat po tome što zna kontrolirati svlačionicu.