Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nsbih

Čelik, TOŠK, Zvijezda, Mladost i Radnički dobili licence za nastup u Prvoj ligi FBiH

FOTO: Fena

Svi navedeni klubovi dobili su licence za učešće u takmičenju Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2024./2025., a odluke Drugostepene komisije za licenciranje NS FBiH su i konačne

Drugostepena komisija za licenciranje Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine uvažila je na svom današnjem zasjedanju žalbu Nogometnog kluba Čelik te je zeničkom klubu izdala licencu za takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH i za narednu sezonu.

Čelik se žalio na odluku Prvostepene komisije za licenciranje, koja mu je zbog neispunjenih finansijskih uslova bila uskratila licencu, ali je zenički klub priložio nove dokaze o ispunjenju traženih uslova.

Danas su usvojene žalbe te dodijeljenje licence i za još tri člana Prve lige FBiH – NK TOŠK Tešanj NK Zvijezda Gradačac i FK Mladost Doboj Kakanj te za FK Radnički Lukavac, koji je ove sezone bio član Druge lige FBiH – Sjever.

Svi navedeni klubovi dobili su licence za učešće u takmičenju Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2024./2025., a odluke Drugostepene komisije za licenciranje NS FBiH su i konačne.