Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pripreme u Antalyji

Čelik u kontrolnom susretu odigrao bez golova protiv danskog Fremada

210120_celik

Posljednju kontrolnu utakmicu na ovim pripremama, a prije povratka u Zenicu 10. februara, Čelik će odigrati 9. februara protiv kazahstanskog premijerligaša Atyaraua

Nogometaši Čelika odigrali su na pripremama u Antaliji i peti kontrolni susret, u kojem nije bilo golova protiv danskog drugoligaša Fremad Amagea.

Zeničani su današnju utakmicu počeli u sastavu: Pavlović, Zeljković, Vrhovac, Emir Han, Zlatković, Resić, Perišić, Bajraktarević, Salčinović, Alimi, Crnički. Već u prvom poluvremenu Žuna je zamijenio povrijeđenog Resića, a početkom 2. poluvremena Mahmutović je zamijenio Salčinovića. Priliku su dobili i Aganspahić, Grahovac, Cenaj, Horić, Mahmić, golman Sejman,

U prethodna četiri meča Čelik je s 1:0 porazio kosovskog prvoligaša Gjilane, remizirao rezultatom 2:2 protiv makedonskog prvoligaša Skhupija te izgubio od kazahstanskog Taraza s 1:2 te ruskog drugoligaša Fakela s 0:1.

Posljednju kontrolnu utakmicu na ovim pripremama, a prije povratka u Zenicu 10. februara, Čelik će odigrati 9. februara protiv kazahstanskog premijerligaša Atyaraua.