Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeremy Menez

“Često sam bio glup”: Bio je zvijezda PSG-a i Milana, a sada potpisuje za trećeligaša

Jeremy Menez

Menez je bio jedan od najvećih francuskih talenata svoje generacije, ali nije ispunio potencijal, usprkos činjenici da je igrao za brojne velikane

Jeremy Menez nekada je bio igrača Monaca, Rome, PSG-a i Milana, a sada je dočekao sunovrat karijere nakon što je napustio Paris FC koji nastupa u francuskoj drugoj ligi.

Jednu sezonu igrao je u Meksiku nakon čega se vratio u Francusku gdje je potpisao za drugoligaša Paris s kojim je nedavno raskinuo ugovor, a sada pokušava dobiti posao u italijanskoj Reggini, prenosi Index.hr.

Reggina je trenutno u Serie C, ali s obzirom na to da se prije prekida zbog pandemije koronavirusa nalazila na prvom mjestu, izvjesno je da će biti promovirana u Serie B.

Menez je bio jedan od najvećih francuskih talenata svoje generacije, ali nije ispunio potencijal, usprkos činjenici da je igrao za brojne velikane.

U intervjuu koji je dao prije manje od dva mjeseca za France Football govorio je o razlozima zbog kojih mu karijera nikad nije bila zvjezdana kako se to očekivalo, a posebno je istaknuo odnos s medijima.

“Često sam bio glup. Nije mi se sviđalo kako mediji pišu o meni, ali i ja sam pomogao u tome da se ne piše lijepo. Mogao sam biti malo manji idiot. Ponekad sam bio glup, imao sam glup karakter. Mrzim nepravdu i puno puta sam znao pročitati stvari o sebi koje nisu bile istinite, ali nisam uzimao u obzir da mediji samo rade svoj posao. Ja znam tko sam i to je najbitnije”, istaknuo je Menez.

Menez je karijeru započeo u Sochauxu, a onda su slijedili transferi u Monaco, Romu, PSG, Milan i Bordeaux. Nakon toga se okušao u turskom Antalyasporu i onda stigao do Meksika, Pariza i sada, čini se, Italije.