Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćiro: Modrić je Šukeru i Čačiću obećao da će igrati

Treba li Hrvatsku brinuti Modrićeva najava kako bi se mogao povući iz reprezentacije, kao što je najavio u intervju španjolskoj Marci? Na pitanje hoće li i dalje igrati za nacionalnu tim, fudbaler Reala je odgovorio: “Još uvijek nisam donio konačnu odluku, vidjet ćemo. Sada se želim koncentrisati na pripreme s Realom“. Sve je za Večernjak prokomentarisao bivši hrvatski i bh. selektor Ćiro Blažević.

– Luka je s pravom razočaran jer se veliki postotak nacije digao protiv njega, a on to ničim nije zaslužio. Takvi smo mi, jedva čekamo neku banalnu situaciju da se okrenemo protiv naših veličina, olako zanemarujući činjenicu kako je Modrić najviše promovisao zemlju i to još uvijek čini kao igrač najvećeg svjetskog kluba Reala i kao jedan od najboljih nogometaša na svijetu, kazao je Ćiro Blažević.

Na pitanje vjeruje li da Modrić ozbiljno razmišlja o povlačenju iz nacionalnog tima, Ćiro je odgovorio:

– Ma to je rekao španskim novinarima i zbog toga se ne trebamo brinuti. Modrić je Čačiću i Šukeru već kazao kako nema nikakvih problema i da će se odazvati pozivu za sljedeće akcije reprezentacije. To nije upitno, tvrdi Blažević.