Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćiro predvodio selekciju Roma

wQZktkqTURBXy84MTFmYzU3NWVlMDYzYWMzZWE2ODE4YmEwYTkzNWY2MC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Prijateljskom utakmicom u sportskoj dvorani Planina u Kranju veterani Fudbalskog kluba Triglav i Kotor Varoša obilježili su 42 godine bratskih odnosa dva grada, a na poziv Davora Šukera gostovali su i u Sesvetama.

Na poziv predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske, Davora Šukera i predsjednika Svetske asocijacije Roma, Totija Dedića kotorvaroški veterani su odigrali u Sesvetama i revijalnu utakmicu sa reprezentacijom nacionalnih manjina Hrvatske, koju je predvodio Miroslav Ćiro Blažević, i tako uveličali Svjetski dan Roma.

– Mi smo počastvovani dolaskom naše braće iz Kotor Varoši, jer su nam uvijek pružali podršku u organizaciji kampova za nacionalne manjine i na tome smo im neizmjerno zahvalni, naglasio je Dedić i dodao da Romi vole sve one koji vole njih.

On je zajedno sa Ćirom Blaževićem uručio pehar i Romovnicu kotorvaroškim veteranima, a kapiten Aleksa Vučanović je predao komplet sportskih majica prijateljima romske nacionalnosti.