Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćiro: U Bosni samo mene nisu dočekali na nož, Žuti će uspjeti

Kada je izabran za selektora BiH, Ćiro Blažević dočekan je širokih ruku u ovoj zemlji, a čini se i da je on jedini kojeg su tako dočekali, navodi zagrebački Večernjak, uz podsjećanje da je Robert Prosinečki preuzeo i službeno klupu Zmajeva, uprkos brojnim tekstovima koji su bili pisani protiv njega.

– Prosinečki je nadaren trener i siguran sam da će s BiH postići rezultat. To sam rekao i svim svojim Bosancima, a nema ko me nije zvao kad je Prosinečki bio kandidat i sad kad je izabran za taj posao. Jedino, a i to sam im rekao, moraju ga slijediti, biti uz njega i reprezentaciju i vidjet će kakvog su sjajnog izbornika dobili, rekao je Ćiro.

– Ma napravit će on atmosferu iako danas situacija nije sjajna. Znate kako je, uvijek vas dočekaju na nož kad nekamo dođete na takav posao, a pogotovo je tako u BiH. Samo su mene dočekali aklamacijom, sve ostale nisu. Ne bojim se za Prosinečkog, on je i sjajan psiholog i trener i vidjet ćete, uspjet će. I to sam poručio svima u BiH. I držim da sam već svojim riječima u njihovim medijima ublažio taj ne baš topli doček kakav je Prosinečki dobio u medijima, objasnio je legendarni trener i dodao za kraj:

– Rezultat je taj koji stvara atmosferu i koji briše nekakve druge razlike. Dakle, Roberte, budi pobjednik i sve ćeš ujediniti bez obzira na sve ono što u startu nije bilo baš lijepo.