Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog brojnih obaveza

Članica UO FK Sarajevo Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku

ema bukovica fk sarajevo

Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome

U ponedjeljak 13. januara 2020. godine članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo Ema Bukovica, na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila je neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu, saopćeno je iz FK Sarajevo.

“Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni, te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala. Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama (Senad Jahić, Senad Bilić) iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate”- obrazložila je Bukovica svoju ostavku.