Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćorluka seli u Fiorentinu?

110302211-3fd37876-3569-4528-b990-866fa9aa94d4

Hrvatski reprezentativni stoper i kapiten moskovskog Lokomotiva, Vedran Ćorluka (30) karijeru će nastaviti u Fiorentini iako je za njega zainteresirana i španska Valencia, pišu u četvrtak italijanski i španski mediji.

Prema pisanju italijanskih novina Corriere dello Sport, Ćorluka ide u Fiorentinu na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora, te su ostali još detalji za ugovoriti.

Hrvatski stoper je došao u Lokomotiv u ljeto 2012. i ima ugovor do ljeta 2018. Za njega je zainteresirana i Valencia, ističu lokalni mediji iz španjolskog grada na obali Mediteranskog mora.

Valencia slaže novu ekipu kako bi se vratila u vrh španskog nogometa nakon 12. mjesta lani, a Ćorluka je postao zanimljiv nakon što su zapeli pregovori oko transfera španjolskog defanzivca Raula Albiola (30) iz italijanskog viceprvaka Napolija, napominje portal Superdeporte sa sjedištem u Valenciji.

“Molim vas ne slušajte nikoga ko razgovara s novinarima oko moje budućnosti u moje ime. Ja nemam agenta te ćete direktno od mene čuti o mom idućem koraku”, napisao je Ćorluka na društvenoj mreži Instagram.

Upravo će Valencija i Fiorentina u subotu odigrati prijateljsku utakmicu na Mestalli.