Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Susret obilježile tenzije

Ćosić: Odnos prema našoj klupi nije bio korektan, to ne treba da se dešava na ovakvim utakmicama

dzenis cosic igman konjic
Foto: Facebook/ FK Igman Konjic
Arhiva

“Mislim da tenzije i odnos prema našoj klupi nije bio korektan, što ne treba da se dešava na ovako dobrim utakmicama, u dobrom ambijentu. To je neki dio koji je bacio sjenu na sam meč”, rekao je Ćosić

Igman je večeras poražen od Željezničara na Grbavici (1:0) u zaostalom susretu prvog kola Premijer lige BiH.

Susret su obilježile tenzije na terenu, ali i na klupama dva tima, a crveni karton je dobio sportski direktor gostujućeg kluba Zajko Zeba. Šef stručnog štaba Igmana Dženis Ćosić nakon svega što se dešavalo je istakao:

“Treća utakmica u kojoj postoje određene tenzije sa Željezničarom. Predstavili smo se dobro, naša najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva. Odigrali smo hrabro, odvažno. Mogu samo da čestitam igračima na svemu što su prikazali. Primili smo gol iz standard stuacije, vidjet ćemo šta je i ko pogriješio. Ali to je već bio kraj utakmice, koncentracija je malo opala. Bez obzira na sve, nismo zaslužili ovaj poraz. Čestitke Željezničaru na pobjedi”, kazao je Ćosić, javlja Scsport.ba.

“Mislim da tenzije i odnos prema našoj klupi nije bio korektan, što ne treba da se dešava na ovako dobrim utakmicama, u dobrom ambijentu. To je neki dio koji je bacio sjenu na sam meč, ali u svakom slučaju im čestitam na pobjedi. Smatram da ćemo se mi podizati kroz ovakve utakmice. Ovo će nam poslužiti kao podstrek u nastavku prvenstva”, rekao je Ćosić.