Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijateljski susret

Crna Gora savladala Mađarsku: Pobjeda “sokolova“ na debiju Hadžibegića

crna gora faruk hadzibegic

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras selekciju Mađarske 2:1, u prijateljskom meču odigranom u Podgorici

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras selekciju Mađarske 2:1, u prijateljskom meču odigranom u Podgorici, javlja Anadolu Agency (AA).

U duelu pod Goricom na klupi crnogorske reprezentacije večeras je debitovao selektor Faruk Hadžibegić.

Mađarska je povela iz prvog pravog napada, strijelac je bio Holender u 2. minutu. Nemet se probio po desnoj strani i dodao do Holnama, koji je uposlio Holendera, a on je sa peterca poslao u mrežu.

Pokušavala je selekcija Crne Gore da se brzo vrati u meč, izgledne prilike imali su Bećiraj i Marušić, ali je golman Mađarske Dibuš bio na pravom mjestu.

Crna Gora stiže do izjednačenja u 33. minutu. Kosović je prelijepo plasirao loptu sa ivice kaznenog prostora, nakon dodavanja Savićevića.

Drugo poluvrijeme donijelo je dosta promjena u oba sastava. Mađarska je imala veliku priliku u 53. minutu kada je sam pred golmana Petkovića izašao Kovač, ali je crnogorski čuvar mreže odlično intervenisao.

Crna Gora do preokreta stiže u 75. minutu. U kaznenom prostoru fauliran je Mugoša, koji je i realizovao jedanaesterac za konačnih 2:1 i pobjedu Crne Gore na debiju selektora Hadžibegića.

Selekcija Crne Gore će u utorak, 10. septembra dočekati Češku, u meču kvalifikacija za EP.