Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crotone preslab za Juventus

mandzukic

Juventus je bez velikih problema stigao do nove pobjede u italijanskoj Seriji A pošto je danas slavio protiv Crotonea u gostima sa 0:2 (0:0).

Ekipa Massimiliana Allegrija je čitavim tokom meča bila dominantna, a tek je u drugom poluvremenu “ubacila u višu brzinu” i postigla dva gola.

U prvom poluvremenu vrijedna pomena je akcija nakon koje je Higuain petom dodao u vazduhu do Dybale, ovaj šutirao iz voleja, ali je sjajno to odbranio golman Cordaz.

Sudija Valeri je mogao komotno i da dosudi penal za Juventus kada je u kaznenom prostoru pao Paulo Dybala, ali je odlučio da to ne učini, reklo bi se da je Juve bio oštećen u toj situaciji.

“Bianconeri” su mogli do gola na samom kraju poluvremena kada je Dybala uputio “žabicu” ga golu, ali je neko od odbrambenih igrača spasio čist gol.

U nastavku, Juventus stiže do gola u 60. minutu.

Asamoah je šutirao glavom, golman je odbio loptu do Mandžukića, a hrvatski fudbaler nije imao težak zadatak da postigne prvi gol na ovom meču.


C–J_0–2 by mediabh

Nije se mnogo čekalo na drugi gol Juventusa, Rincon je uputio loptu Higuainu, Argentinac se oslobodio golmana, bez problema je i on postigao gol za konačnih 2:0.

U timu Crotonea nove minute upisao je Ćazim Suljić, igrač koji ima bh. pasoš. On je odigrao posljednjih sedam minuta susreta.

Do kraja meča bilježimo stativu Pjanića nakon sjajnog voleja, kao i zicer Higuaina. Ipak, promjene rezultata nije bilo.