Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Evropska liga

Crvena zvezda izvukla remi protiv Milana u 93. minuti

Kada je 15 minuta prije kraja Rodić dobio drugi žuti karton, mnogi su otpisali Crvenu zvezdu, ali je beogradski klub i s igračem manje napadao Milan

Fudbaleri Crvene zvezde i Milana odigrali su neriješeno 2:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, a revanš je sljedeće sedmice na San Siru.

Zvezda je nulu protiv slavnog kluba držala do 42. minute kada je Radovan Pankov postigao autogol. Sami Castille jo je probio po desnoj strani i ubacio loptu na peterac, a tamo je Pankov neoprezno reagirao i pokušao izbiti loptu izvan terena. Međutim, lopta je stigla tačno do golmana Milana Borjana i izgledalo je da će je on lako uhvatiti, ali mu je prošla kroz ruke i uz nevjericu domaćih nogometaša završila u golu.

Na startu drugog poluvremena srpski prvak je izjednačio iz jedanaesterca preko Kange, a samo nekoliko minuta kasnije Theo Hernandez na isti način vratio vodstvo gostima.

Kada je 15 minuta prije kraja Rodić dobio drugi žuti karton, mnogi su otpisali Crvenu zvezdu, ali je beogradski klub i s igračem manje napadao Milan te u trećoj minuti sudijske nadoknade nakon kornera sjajnim skokom i udarcem glavom Pavkova izjednačio.