Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

selektor hrvatske

Da li je Vaha pomogao Hrvatskoj pred Mundijal? Dalić je dao odgovor

Zagreb: Zlatko Dalić na konferenciji za medije uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo
14.11.2022., Zagreb - Hotel Sheraton. Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije uoci odlaska na svjetsko nogometno prvenstvo u Katar. Zlatko Dalic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dalića su upitali da li mu je pred utakmicu sa Marokom sa savjetima pomogao bh. stručnjak Vahid Halilhodžić koji je ovu afričku reprezentaciju odveo na Mundijal

Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije uoči današnjeg puta reprezentacije Hrvatske na Bliski istok.

Prvo će otputovati u Rijad, gdje će protiv Saudijske Arabije u srijedu odigrati prijateljsku utakmicu, a u petak se seli u Katar, gdje će se odigrati Svjetsko prvenstvo.

Između ostalog, Dalića su upitali da li mu je pred utakmicu sa Marokom sa savjetima pomogao bh. stručnjak Vahid Halilhodžić koji je ovu afričku reprezentaciju odveo na Mundijal.

– Nisam se čuo s Vahom, nisam ga niti zvao. To ne bi bilo ni korektno s moje strane. On je tu reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo. Znam koliko je on principijelan, ne bi mi on to rekao niti bih ga ja pitao. Imamo svoje skaute. Ne bi ni meni bilo zgodno da me netko to pita za Hrvatsku, a da nisam selektor.

– Rakitić? Možda se čujemo s njim, moramo koristiti sve što možemo, igra s dva Marokanca. En-Nesyri i golman Bono. Mada imamo tri golmana u stožeru.