Četiri utakmice

Danas susreti četvrtfinala Kupa BiH, evo gdje možete gledati okršaj Borca i Željezničara

zeljo (1)

Susret u Banjoj Luci ipak neće pružiti ambijent kao proteklog vikenda, kada je Sarajevo gostovalo, jer je suspendovana sjeverna tribina Gradskog stadiona

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji danas će saznati imena polufinalista Kupa BiH.

Sve četiri utakmice četvrtfinala igraju se danas, a svakako da najviše pažnje privlači duel Borca i Željezničara, ekipa iz gornjeg dijela tabele Premijer lige BiH. Susret u Banjoj Luci ipak neće pružiti ambijent kao proteklog vikenda, kada je Sarajevo gostovalo, jer je suspendovana sjeverna tribina Gradskog stadiona.

Utakmica počinje u 18 sati, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Sport 1.

Još jedan okršaj premijerligaša desit će se u Mostaru, od 16.30 sastaju se Zrinjski i Tuzla City. Ovaj meč će također biti u direktnom prenosu, ali na kanalu RTV HB.

Široki Brijeg na Pecari će dočekati lidera Prve lige Federacije BiH, sarajevski Olimpik.

Izvjesno je, pak, da ćemo u polufinalu sigurno gledati barem jednog federalnog premijerligaša, jer će u Kaknju snage odmjeriti Rudar i GOŠK.

Parovi četvrtfinala:

Rudar – GOŠK (15 sati)
Zrinjski – Tuzla City (16.30, RTV HB)
Široki Brijeg – Olimpik (18)
Borac – Željezničar (18, Arena Sport 1)


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.