Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

legendarni fudbaler

Dejan Stanković novi trener FK Crvena zvezda: Boriću se kao lav

stankovic

Na promociji na stadionu “Rajko Mitić” koja je bila jako posjećena, Stanković je zahvalio “klubu, legendama, navijačima” što je ponovo tu, nakon 22 godine

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković danas je izjavio da ima veliku želju da se dokaže u voljenom klubu, te obećao da će se boriti kao lav, javlja Anadolu Agency (AA).

Na promociji na stadionu “Rajko Mitić” koja je bila jako posjećena, Stanković je zahvalio “klubu, legendama, navijačima” što je ponovo tu, nakon 22 godine.

“Zvezda me je prije 22 godine poslala u misiju, da se vratim kući jednog dana i naslijedim velikog gospodina, lafa, veliko ime i zvezdaša kao što je Miloje. Nigdje nisam vidio da jedan trener koji odlazi dočeka sa osmjehom i zagrljajem trenera koji dolazi. Za ta dva sata sam dobio toliko iskustva od njega da mi je to dovoljno za cijeli život. Hvala mu još jednom. Hvala ti Miloje, hvala ti kao zvezdašu”, kazao je Stanković.

On je bivšem treneru Vladanu Milojeviću zahvalio i što mu je “utabao stazu kojom će proći”.

“Mogao si ostati do juna, ali previše voliš Zvezdu. Otišao si kao gospodin, pobjednik i dao mi šansu da za četiri mjeseca napravim pobjednički tim sa ogromnim duhom, voljom i željom. Obećavam da ću se kao lav boriti”, rekao je Stanković.

Stanković je potpisao ugovor na dvije i po godine.