Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

superliga srbije

Derbi Zvezde i Partizana završio bez pogodaka

20200301_2_41125619_52669578_Web (1)

Nakon podjele bodova Zvezda ostaje prva sa čak 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan i pravo čudo mora da se desi kako tim sa Marakane ne bi odbranio titulu

Fudbaleri Crvene zvezde u 162. vječitom derbiju u okviru 24. kola Superlige Srbije protiv Partizana odigrali su neriješeno (0-0), javlja Anadolu Agency (AA).

Utakmica na terenu nije donijela gotovo nikakva uzbuđenja, ali je zato “vatreno” bilo na trbinama, pa je tako bilo nekoliko prekida.

Tek po nekoliko polušansi viđeno je na obje strane, s tim što je Zvezda bila nešto konkretnija.

Početkom drugog poluvremena utakmica je prekinuta u dva navrata zbog bakljada na južnoj i sjevernoj tribini, što je dodatno doprinijelo opadanju i onako slabog tempa.

Nakon podjele bodova Zvezda ostaje prva sa čak 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan i pravo čudo mora da se desi kako tim sa Marakane ne bi odbranio titulu.

Prvi duel između Crvene zvezde i Partizana ove sezone u okviru 9. kola Superlige Srbije završen je pobjedom Partizana rezultatom 2:0.

Prvi vječiti derbi odigran je 5. januara 1947. godine kada je Crvena zvezda pobijedila Partizan na njihovom terenu rezultatom 4:3.