Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Detalji smrti kapitena Fiorentine: Nije bio na doručku, a stizao je uvijek prvi…

davide astori

Davide Astori preminuo u hotelu u Udinama, gdje je ekipa boravila uoči utakmice sa Udineseom, igrači su u šoku i tek poneki uspije da izusti po neku riječ.

Tamošnji mediji redom javljaju da je preminuo kapiten fudbalera Fiorentine, 31-godišnji Davide Astori, a nesretnog fudbalera pronašao je maser.

“Nije bio na doručku u 9.30, a obično je dolazio prvi. Otišli smo da provjerimo, Davide je spavao sam u sobi. Još ne znamo šta je uzrok smrti. Ljekari su samo ustanovili smrt. Tijelo je poslato na obdukciju, trenutno nemamo više detalja”, rekao je potparol Fiorentine.

“Marko Sportielo ga je vidio posljednji. Neki igrači spavaju u dvokrevetnim, a neki u jednokrevetnim sobama”.

Pojedini italijanski mediji naveli su da su igrači provalili u sobu, ali je Fiorentina objavila da je Astorija pronašao maser.

Prema pisanju medija u Udinama, igrač se jutros nije probudio u hotelu “La di Moret” gdje je ekipa Fiorentina odsjela pred gostovanje Udineseu.

Portali u Italiji su velikom brzinom preneli ovu vijest, poslije čega je klub potvrdio iznenadnu smrt jednog od najboljih fudbalera.

“Fiorentina je duboko potresena i primorana da objavi da je kapiten Davide Astori preminuo”, stoji u saopštenju.

Fudbalski klub Fiorentina je saopštio da je kapiten Astori preminuo u snu, ali uzrok smrti još nije poznat.

Centralni bek je sedmog januara napunio 31 godinu, a za italijansku reprezentaciju je upisao 14 nastupa, uz jedan pogodak.