Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Diego Simeone: Jednog dana ću biti trener Intera

simeone

Diego Simeone, trener Atletico Madrida pred večerašnju utakmicu njegovog tima u Ligi šampiona kod minhenskog Bayerna. izjavio je da će jednog dana biti trener Inter iz Milana i da tu nema ništa dodatno da se komentariše.

Simeone je nedavno svoj ugovor sa Atletico Madridom skratio za dvije godine, pa mu sada traje do juna 2018. godine. Mediji su odmah počeli sa nagađanjem kako će Simeone preuzeti Inter po isteku ugovora, a neki su čak išli i do te mjere da su objavili kako će Inter platiti veliko obeštećenje da argentinskog trenera dovede ranije.

Temperaturu je dodatno podigao njegov sin Giovanni da nije pitanje hoće li njegov otac sjesti na klupu Intera, nago kada?

“U ovom trenutku moja budućnost je jasna. Nemam puno toga za komentarisati. Naravno, da pričam puno sa svojim sinom i mojom porodicom, svi znaju da ću jednog dana biti trener Intera. Nema u toj priči ništa novo“, jasno je poručio Simeone.

Nekada sjajni fudbaler, a danas još bolji trener, na klupu Atletica stigao je 2011. godine i potpuno preporodio klub. Krenuo je sa osvajanjem Lige i Superkuopa Evrope, nastavio osvajanjem Kup kralja, te naslovom šampiona Španije i pobjednikom nacionalnog Superkupa. Jedini trofej koji mu je izmakao je u Ligi šampiona, i to u dva navrata. Odveo je Atletico do dva finala, ali je oba puta bolji bio gradski rival Real.

Atletico Madrid je ubjedljivo prvi u grupi D Lige šampiona sa svih pet pobjeda i 15 bodova. Drugi je Bayern sa devet, a slijede Rostov sa četiri i PSV sa jednim bodom.