Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Darren Bent

“Dovedite Džeku, razumio bi on da mora sjediti na klupi”

dzeko

Situaciju u vezi s Džekom komentarisao je Darren Bent, bivši engleski reprezentativac i nekadšanji napadač Spursa, za koje je nastupao od 2007. do 2009. godine

Edin Džeko se našao na meti Tottenhama u proteklom periodu i Jose Mourinho želio ga je dovesti u januarskom prelaznom roku, no Roma je poručila da bosanskohercegovački napadač nije na prodaju.

Situaciju u vezi s Džekom komentarisao je Darren Bent, bivši engleski reprezentativac i nekadšanji napadač Spursa, za koje je nastupao od 2007. do 2009. godine.

“Mislim da bi on bio dobro pojačanja”, rekao je Bent, nakon čega je dodao:

“Bio bi veoma dobro pojačanje. Bio je sjajan u Manchester Cityju. Omjer njegovih utakmica i golova bio je lud. On bi bio savršena zamjena za Harryja Kanea. U tom slučaju omogućili bi Kaneu da se može odmoriti”.

Bent kaže kako bi Džeko razumio to što bi morao biti rezerva u dresu londonskog kluba.

“Poznaje Premier ligu. Postizao je golove za Manchester City i razumjet će da je Harry Kane najbolji napadač na svijeti i da će morati biti rezerva”, dodao je bivši engleski reprezentativac.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.