Doživi finale Lige prvaka uz Heineken

Heineken je dugogodišnji sponzor Lige Pravaka i svake godine povodom ovog velikog takmičenja, Heineken organizuje posebne aktivnosti ljubiteljima Heinekena. Ovogodišnji dobitnici glavne nagrade nagradne igre „DOŽIVI FINALE LIGE PRVAKA“ imali su priliku da uživaju u nezaboravnoj Heineken avanturi na luksuznom kruzeru.

Sretni dobitnici su nam došli iz Mostara, Gračanice i Banja Luke, i po povratku sa putovanja nisu krili oduševljenje, a dobitnik iz Gračanice je izjavio da ima samo jednu pritužbu: „ Imam samo jednu zamjerku na putovanje, što nije duže trajalo“.

Dobitnike je dočekala Heineken ekipa uluci u Ateni, gdje su se ukrcali na Heineken kruzer i prvu večer Heineken je pripremio direktni prenos finala Lige Prvaka između Juventusa i Real Madrida i to na otvorenom moru.

Drugi dan putovanja su proveli na grčkom otoku Mykonos, a u večernjim satima svi su uživali u Heineken party-u. Na iznenađenje dobitnika, na kruzeru ih je dočekao i poseban „Kapetan“ – dva puta proglašen najboljim igračem svijeta, fudbaler koji je osvoji Ligu Pravaka i bio kapetan brazilskog tima – Kapetan Ronaldinho!

Treći dan Heineken kruzer se vratio u luku, a dobitnici su imali priliku da obiđu i ovaj antički grad.

Ove godine su svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imali priliku pogledati i novi Heineken TV spot u kojem se u glavnoj ulozi našao Jose Mourinho, dvostruki osvajač Lige Prvaka. Mourinho se u TV spotu na jedan stranstven način obraća navijačima i poziva ih da se pripreme za utakmicu. Ova saradnja je potvrda da se najbolje stvari uvijek vežu jedna za drugu.

PODIJELI