Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragan Petrović sudi revanš utakmicu Željezničara i Širokog Brijega

siroki_zeljo

Revanš utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između fudbalera Željezničara i Širokog Brijega igrat će se na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu u srijedu, 6. decembra, od 18 sati.

Za glavnog arbitra susreta određen je Dragan Petrović iz Banja Luke, saopštili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), javlja Anadolu Agency (AA).

Na aut linijama asistirat će mu Sreten Udovičić i Dragan Keranović, obojica iz Prijedora, dok će četvrti sudija biti Ermin Sivac iz Zenice. Za petog sudiju izabran je Zoran Grbić iz Prijedora, a šesti će biti Emir Spahalić iz Mostara.

Delegat meča bit će Davor Ristović iz Istočnog Sarajeva, posmatrač suđenja Dragan Marić (Srbac), te oficir za sigurnost N/FS BiH Adis Hajlovac iz Visokog.

U prvoj utakmici igranoj prošlog četvrtka na stadionu ”Pecara” u Širokom Brijegu Željezničar je pobijedio, rezultatom 2:1.

Plasman u polufinale Kupa BiH ranije su izborili Sloboda (Tuzla), Krupa (Krupa na Vrbasu) i Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišić kod Bijeljine.

Polufinalni susreti igrat će se na proljeće 2018. godine