Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dudić: Žao mi Čelika! Prljača: Bilo je nešto, ali… (VIDEO)

prljaca

Ekipa Čelika doživjela je prvi poraz u Ligi za ostanak i kako sada stvari stoje taj bi poraz Zeničane mogao skupo koštati.

Tri kola prije kraja Čelik ima još uvijek teoretske šanse za ostanak u Premijer ligi.

No, malo ko vjeruje da će uspjeti stići do tog cilja.

Trener Edin Prljača je ovako objasnio poraz u Gabeli:

“Najmanje smo se nadali da taj poraz dođe danas. Nemam neki poseban komentar. Bilo je nešto igre, bilo je nešto šansi i na jednoj i na drugoj strani. Ali nije bilo dovoljno nizašta”, kazao je Prljača.

“Imamo neke matematičke šanse, žao mi je igrača koji su se borili na sve načine. Napravili smo ranije veliki zaostatak ranije i zaista je teško se bilo vratiti”, dodao je Prljača.

“Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, drugo poluvrijeme smo izašli hrabrije i to nam se vratilo. Ovo je veliki uspjeh, a svi su nas bili otpisali. Čestitke mojim igračima, upravi i navijačima ovog, hajmo reći malog kluba. Pobjedili smo čisto na terenu i zaslužli smo opstanak, te ovakve ekipe trebaju igrati Premijer ligu. Nema više malih klubova, bolje je dati nogomet ljudima koji ulažu u njega. Meni je žao Čelika, ali oni ovakve stvari prave već treću godinu zaredom”, kazao je Feđa Dudić trener GOŠK-a.