Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

neočekivano

Dva velika iznenađenja u ranim mečevima Lige prvaka

juve

Ovo znači da Juventus u posljednja dva kola mora savladati i portugalski i francuski tim ukoliko želi dalje, a čini se da je to, za ovakvu Staru damu, zaista nemoguća misija

Odigrana su prva dva susreta večerašnjeg programa 4. kola grupne faze Lige prvaka, a Juventus se neočekivanim porazom u Izraelu doveo u tešku poziciju!

Maccabi iz Haife je sa 2:0 savladao Staru damu, te je doveo korak od ispadanja iz elitnog klupskog takmičenja.

Omer Atzili je bio dvostruki strijelac za izraelski tim, koji je tako Juventusu nanio treći poraz u četiri meča grupne faze Lige prvaka!

Juve ima samo tri boda, baš kao i Maccabi – najslabiji tim u Ligi prvaka, a PSG i Benfica su na po sedam bodova.

To znači da Juventus u posljednja dva kola mora savladati i portugalski i francuski tim ukoliko želi dalje, a čini se da je to, za ovakvu Staru damu, zaista nemoguća misija.

U drugom meču su Kopenhagen i Manchester City remizirali 0:0 na Parken stadionu, a Građani su čak od 30. minute igrali s igračem manje zbog crvenog kartona koji je zaradio Gomez.

Pet minuta prije toga Mahrez je promašio jedanaesterac, a u drugom poluvremenu smo gledali uspavanku… Završilo je 0:0, no City nema razloga za brigu jer je već na 10 bodova i osigurao je plasman u nokaut fazu.