Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

igrač juventusa

Dybala i njegova djevojka ponovo pozitivni na koronu, morat će ponovo u karantin

dybala

Dybala se zarazio nakon što je virus prvi put u Juventusu registriran kod defanzivca Daniele Ruganija i njegove djevojke, a potom i kod francuskog veznjaka Blaise Matuidija

Iako je nedavno objavio kako se oporavljaju od zaraze koronavirusom, zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini opet su pozitivni na virus.

“Na dan 21. marta napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako djeluje. Jedan test je pozitivan, a drugi negativan”, otkrila je njegova djevojka.

Podsjetimo, Dybala se zarazio nakon što je virus prvi put u Juventusu registriran kod defanzivca Daniele Ruganija i njegove djevojke, a potom i kod francuskog veznjaka Blaise Matuidija.

“Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima. Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. Ali sad sam bolje, kao i moja djevojka”, rekao je Dybala 27. marta.

Činilo se da se oporavio, ali sada će Argentinac opet morati 14 dana u karanteni, a vjerovatno će biti podvrgnut i novim testovima.