liga prvaka

Džeko predvodi napad Intera protiv Bayerna, promjena na golu italijanskog tima

italian soccer Serie A match – Inter – FC Internazionale vs US Salernitana
Edin Dzeko (FC Internazionale) celebrates after scoring his side's fourth goal of the match during Inter - FC Internazionale vs US Salernitana, italian soccer Serie A match in Milan, Italy, March 04 2022

Prvi napadač Intera Belgijanac Romelo Lukaku zbog povrede neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu, a italijanski mediji pišu da će bh. reprezentativac zajedno sa Argentincem Lautarom Martinezom igrati u vrhu napada vicepravaka Italije

Nogometaši Intera na startu nove sezone u Ligi prvaka večeras će dočekati minhenski Bayern, a napad italijanskog tima prema navodima domaćih medija predvodit će Edin Džeko.

Prvi napadač Intera Belgijanac Romelo Lukaku zbog povrede neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu, a italijanski mediji pišu da će bh. reprezentativac zajedno sa Argentincem Lautarom Martinezom igrati u vrhu napada vicepravaka Italije.

Tuttomercatoweb također piše da će doći do promjene na golu Intera, gdje bi trebalo da debitira André Onana, umjesto dosadašnjeg standardnog čuvara mreže Samira Handanovića.

Nicolò Barella, kako dalje navodi pomenuti portal, neće započeti večerašnji meč pa bi Henrikh Mkhitaryan trebao prvi put da bude u startnih 11.

Inter je poražen u dvije od posljednje tri utakmice u Seriji A, protiv Lazija i Milana, dok je Bayern remizirao u dva meča u Bundesligi, prenosi Football Italia.