Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

legende žive vječno

Džeko se porukom na Facebooku oprostio od Ivice Osima

edin dzeko bih lux AA (1)

Tužna vijest iz Graza, gdje je legendarni Štraus sa Grbavice preminuo, pogodila je nogometni svijet. Nedugo nakon objave, oglasio se i kapiten bh. reprezentacije i napadač Intera Edin Džeko

U 81. godini preminuo je Ivica Osim.

Tužna vijest iz Graza, gdje je legendarni Štraus sa Grbavice preminuo, pogodila je nogometni svijet. Nedugo nakon objave, oglasio se i kapiten bh. reprezentacije i napadač Intera Edin Džeko.

– Ivica Osim, legende žive vječno

“Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar, da kaže čovjek: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hoćete… To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, vi vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad, bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.” – citirao je Džeko poznatu rečenicu Ivice Osima.

💔 IVICA OSIM 1941. – 2022.Legende zive vjecno 🥺😢❗️"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar, da kaže čovjek: odlazim i…

Posted by Edin Džeko on Sunday, May 1, 2022