Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Džeko: Totti je skroman i ne smatra se važnijim od ostalih

dzeko totti

Edin Džeko je rado viđen u Hrvatskoj. U Dubrovniku je nedavno kupio vilu, često je u prošlosti s Ibričićem odlazio do Splita i uveseljavao publiku na turniru Četiri kafića, a posebno lijepo bilo mu je sa Spahićem također u Dubrovniku kod koga je gostovao u više navrata. Nedavno je govorio za Novu TV i osvrnuo se na igrače u koje naši susjedi polažu nade onako kako mi nade polažemo upravo u njega.

– Mandžukić pogađa onda kad je najpotrebnije i najvažnije. Uvijek na terenu daje 150 posto svojih mogućnosti. Pjaca je mala zvijer i budućnost hrvatske reprezentacije i Serije A, a Kaliniću sam nedavno poručio da ne ide u Kinu, kazao je Džeko.

Dijamant je rekao da igra najbolju sezonu karijere i da ima veliku želju da ostvari zacrtane ciljeve s Romom i reprezentacijom, a prokomentarisao je i Francesca Tottija.

– Iako je uspješan i priznat u cijelom svijetu, on je skroman i ne smatra se važnijim od ostalih. Totti je jednostavan čovjek, ali ulicama Rima ne može mirno hodati s obzirom na ogromnu popularnost, rekao je Džeko.